heinäkuuta 29, 2023

Täydellinen syntymäpäivä

Olin jo jonkin aikaa sitten varannut ravintolat sekä synttärulounaalle että -illalliselle, illalliselle jo maaliskuussa ennen kun oli edes 100% varmaa että lähdetään lomalla tänne 😂 Mutta Le Plongeoir on niin suosittu, että varaus pitää tehdä hyvissä ajoissa, jos sinne haluaa.

Lounaspaikka oli Cannesissa, niin lähdettiin jo aamusta sinne junalla. Kierreltiin vähän kaupungilla ja käveltiin rantaa pitkin. Käytiin myös maailmanpyörässä, mutta sijainti ei ollut ihan ideaalinen ja oli lisäksi sen verran matala, ettei rantaa näkynyt, niin vähän turha ajelu. Pöytävaraus La Plage du Festival - ravintolaan oli klo 14 ja  hyvissä ajoin paikalla. Ja mikä paikka, niin nätti ja ruokakin oli todella hyvää. Lounan jälkeen kävelimme vielä hetken rannalla ja kaupungissa ennen kun otimme junan takaisin Nizzaan.

Ja sitten Le Plongoir. Se sijaitsee muutaman kilometrin päässä Nizzan keskustaas, niin otettiin Über. Näyttää hienolta kuvissa, mutta niin se oli kyllä todellisuudessakin. Saimme kivan pöydän ravintolan ylätasanteelta, josta oli upeat näkynmät merelle. Ruoka oli myös todella hyvä ja ilmapiiri aivan ihana. Sinne ehdottomasti uudestaan seuraavan kerran, kun tänne tullaan.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti