heinäkuuta 28, 2023

Nice is always nice

Lento Nizzaan lähti vasta klo 16:35, niin upgreidattiin meidän paikat pisteillä businekseen. Oli kyllä kivaa pitkästä aikaa mennä ”priority” - portin läpi ja Finnairin business loungeen. Tosin lentokenttä on nykyisin niin hieno, että oltaisiin hyvin saatu aika menemään myös siellä kierrellessä. Loungessa oli kiva rauhallinen tunnelma, mutta (ruoka)tarjoilut eivät kyllä olleet kovinkaan ihmeelliset. Kone lähti ajoissa ja palvelu business-luokassa oli aivan loistava.

Noin kolmen tunnin lennon jälkeen laskeuduttiun aurinkoiseen ja lämpimään (27 C) Nizzaan, otettiin taksi hotellille ja menimme kaupungille kävelemään ja pienelle iltapalalle. Meidän hotelli Neptune Hotel Nice osoittautui loistovalinnaksi, sijainti ei voisi olla parempi ja itse hotelli on oikein sympaattinen. Meillä on myös pieni parveke, mikä on aika kivaa.

Torstai vietettiin koko päivä täällä, kierreltiin kaupoissa, kaupungilla ja oltiin jopa pari tuntia rannalla. Kävimme myös Le Meridien -hotellin kattoterassilla, josta oli upea näkymä. Illallisvaraus oli ravintolaan nimeltä El Gaglio, joka oli oikein kiva.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti