huhtikuuta 22, 2014

Mary Kay, pool & some serious shopping

Var igår på förmiddagen hos Ingrids kompis, som är en Mary Kay (http://www.marykay.com/) konsult. Hon var jättetrevlig o hade tom varit i Finland :-) Vi fick testa olika ansiktvårdsprodukter o sminka oss...o så var det ju (såklart) meningen att man skulle köpa nånting :-) Inget tvång såklart, men blev lite förtjust i några av produkterna så köpte dom.

Efter det hade Ingrid sin kiropraktor, så jag gick på promenad och tog en kaffe på Starbucks tillsammans med yorkien Angel. Det skulle räcka max 1h, men hon hamnade vänta på sin tur så sist o slutligen väntade vi på henne i 2h. 

När vi kom tillbaka gick jag ut till poolen på ett par timmar och efter det for vi alla till Aventura Mall ( http://www.aventuramall.com/). Det e helt superstort så fast vi var där i 5h hann vi inte ens gå till alla butiker (där finns bl.a. 4 varuhus). Hittade allt möjligt kiva, bl.a. lite presenter hem, ett par skor, en klänning o underkläder.

Fast klockan ren var tio när vi for därifrån (de stängde, annars skulle vi säkert ha blivit ännu längre ;-)) så for vi sen ännu o äta till en liten mexikansk restaurang här bredvid var de bor.
Shrimp tacos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti