huhtikuuta 25, 2014

Last day

Tio dagar har gått o det är dags att packa väskorna (blev just klar med det, nu oroar jag mig bara lite för hur mycket dom väger...). Var igen några timmar vid poolen på förmiddagen o for sen me Ingrid o äta till en sushibuffet, nams. Kom en sväng hem efter det o byta kläder o tpg sen bussen till South Beach. Hamnade vänta på den i nästan en timme (borde gå med 20 min mellanrum), men när den väl kom så gick det riktigt smidigt :-)

Promenerade några timmar på Lincoln Road, gick lite i butiker men njöt mest bara av den fina atmosfären. Satt mig ner o beställde ett glas vin o en liten getostsallad på Five Napkins (samma restaurang som vi åt på med Ingrid i New York, e en kedja). 

Tog bussen tillbaka vid sju-tiden o mötte upp familjen LaRose på en kubansk restaurang här bredvid. Dom hade nästan hunnit äta färdigt så tog bara en tonfisksandwich. Ingrid hade beställt ett glas sangria o märkte då hon nästan druckit slut den nånting litet svart som såg ut som en kackerlacka (!). Hon sa till om det till servitören o bad om att få se chefen. Notan hämtades men ingen chef syntes till så hon tyckte att vi skulle fara iväg (utan att betala). Just då vi kommit ut kom det en gubbe springande efter oss o det visade sig vara ägaren. Han medgav inte att det varit nån sån i glaset o vägrade att ta bort sangrian från notan o sa att han ringer polisen ifall hon inte betalar (han tillade dessutom att kackerlackan isåfall var gratis..hehheh). Ingrid höll fast vid sin åsikt o ringde själv. Två supervänliga konstaplar anlände efter en stund och summa summarum så behövde hon inte betala för sangrian (o naturligtvis lämnade hon ingen dricks heller, fast man annars gör det alltid här).
Sushibuffet o annan japansk mat till lunch, kostade ca 8€ per person...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti