helmikuuta 09, 2022

Viimeiset päivät lämmössä

Sunnuntai ja maanantai vietettiin hotellilla. Sunnuntaina oli varattuna ns. Day bed, jossa oli aika mukavaa hengailla. Aika monta kertaa tuli myös käytyä altaassa. Illalla meillä oli varaus hotellin ainoaan á la carte -ravintolaan Pousada tapas bariin, ihan kivaa vaihtelua buffaan. Ja todells hyvät tapakset. Maanantaina käytiin salilla ja oltiin toista kertaa rannalla ja uimassa Atlantin aalloissa. Keltainen lippu liehui, mutta aallot olivat silti ihan kohtuulliset. Ihanan virkistävää.

Meidän Day bed


Illan tapakset


Aika kiva näkymä salilta


Viimeinen Sundowner

Kiitos ja hei hotellille 💗
Tui’n siivillä takaisin kotiin

Olipa ihana loma kaiken kaikkiaan 💗💗💗 Ja Salin saari vei kyllä voiton Boa Vistasta. Hotelli Robinson oli todella hyvä, paljon aktiviteettejä, loistavat ruuat (buffan á la carte -annokset todella hyviä) ja lähellä Santa Marian kylää. Saksalaisia oli varmaan yli 90 %, joten ohjelmat oli pääosin saksaksi. Vaikka kyseessä oli ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ All Inclusive -hotelli, niin oli todella rento ilmapiiri. Parhaita asioita varmaan jokailtainen Sundowner rantabaarissa, jossa porukka kokoontui katsomaan auringonlaskua.

Sää oli aika erikoinen. Aamuisin n. 22 astetta ja mukava pieni tuulenvire. Päivällä oli todella kuumaa auringossa, vaikka mittari näytti varjossa vaan n. 25 astetta (ihan kun olisi ollut Thaimaassa 😊). Tuuli viilensi välillä, mikä oli aika mukavaa. Illalla taas oli aika viileätä, n. 21 astetta, joten silloin oli hyvä olla pitkät hihat / ohut villis. Mutta todella hyvä tuuri meillö kävi sään kanssa, täyttä auringonpaistetta joka päivä ☀️.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti