helmikuuta 03, 2022

We did it!

Maanantaina 31.1. käytiin antigeenitestissä ja jännitettiin tuloksia (tai lähinnä minä 😅), vaikka ei ollut mitään oireita  ja positiivinen tulos tuntui aika epätodennäköiseltä. Negatiivisethan ne oli eikä tarvittu purkaa jo melkein valmiiksi pakattuja matkalaukkuja. 

Lähtö oli klo 7 tiistai-aamuna, joten herätys oli jo klo 3 ja kentällä oltiin vähän klo 5 jälkeen. Lentomatka meni hienosti ns. Lux -luokassa (upgreidaus oli vaan 40 €/hlö) ja laskeuduttiin Salin saarelle paikallista aikaa klo 12 (kello on täällä -3h vrt. Suomeen). Bussimatka hotellille kesti noin 30min, joten oltiin jo hyvissä ajoin täällä. Ja mikä vastaanotto - kylmät kuohuviinit ja oluet odottivat respassa ja siitä se loma sitten alkoi 😊 Tutustuttiin hotelli-aluesseen, käytiin lounaalla ja uimassa altaassa, olipa virkistävää pitkän lentomatkan (n. 7h) jälkeen.

Robinson on All Inclusive -hotelli, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki ruoka ja juoma sisältyy hintaan. Ruokailu on täällä buffet, mutta kokit tekevät myös valmiita ns. a la carte -annoksia. Muutenkin valikoimaa on todella paljon, mm. paljon kasvisruokia, erilaisia pastoja, wokkeja ja grillattua tonnikalaa. You name it. Ehdottomasti yksi parhaimmista buffeteista missä olen syönyt.


Mun vegeateria

Hotellin aula


Ravintolan ulkoterassi
Iltabuffet katettu
Muutama valmis annos
Jälkkäri-valikoima on ihan huikea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti