marraskuuta 22, 2021

Kävelyä, shoppailua & herkuttelua

Aamiaisen jälkeen lähdimme ulos aurinkoon ja kävelimme pitkin Gran Viaa Callaoon ja Solin aukiolle. Sieltä jatkettiin Plaza Mayoriin ja pikkukujille, jotka kauniit rakennukset reunastivat. Koska olimme sopineet lounastreffit Ainon isän ja mummin kanssa Argüellesin El Corte Inglésin ravintolaan, lähdimme kävelemään siihen suuntaan. Ravintola, joka sijaitsee tavaratalon ylimmässä kerroksessa oli oikein hieno valkosine pöytäliinoineen ja tietty sieltäkin oli aika kivat näkymät. Ruoka oli todella herkullista ja seurakin oli mitä parhain.

Sol


Plaza Mayor



Lounaan jälkeen lähdin pienelle memory lanelle, eli katsomaan muutama paikka kahdenkymmenen vuoden takaa. Pääosissa oli yliopistoni ICADE ja kotikatuni/-taloni.


Kotitaloni Calle de Hilarion Eslavalla

Tämän jäkeen kävin vähän shoppailemassa ja löytyi mm kiva mekko ja villapaita El Corte Inglésistä. Seuraavaksi kävelin takaisin hotellille ja pienen laittautumisen jälkeen oli jo aika lähteä illalliselle. Perjantain ravintolaksi oli valikoitu El Pimiento Verde Salamancan alueella. Ravintola oli tosi kiva ja ruuat taas niin herkullisia.



Jaettiin alkuruokia
Pääruokana merikrottia

Ilallisen jälkeen kävelimme muutama kilsa takaksin hotellille, mikä teki tosi hyvää kaiken herkuttelun jälkeen 😂.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti