heinÀkuuta 15, 2016

Sadness in lovely Nice 💔

LĂ€ste den hemska nyheten om terrorattacken i Nice dĂ„ vi vid halv sex tiden körde till flygfĂ€ltet 😱. Den hĂ€rliga fiilisien av att vara pĂ„ vĂ€g hit fick sig en törn och vi började lĂ€sa igenom olika nyheter om vad som egentligen hade hĂ€nt.

PĂ„ flygfĂ€ltet checkade vi in oss o dĂ„ vi hade uppgraderat oss till business class kom vi snabbt igenom alla kontroller och gick direkt till loungen och Ă€ta moronmĂ„l. Var bĂ„das första gĂ„ng som business class passagerare (har faktiskt rest i business class en gĂ„ng, dĂ„ jag som 12-Ă„ring Ă„kte ensam till USA, men kan int riktigt rĂ€knas dĂ„ det Ă€r sĂ„ lĂ€nge sen) och var nog superskönt pĂ„ alla sĂ€tt. Snabba kontroller, loungen (inkl moronmĂ„l), först in i planet, mer utrymme, super betjĂ€ning, bra mat osv. Dessutom ingick en resvĂ€ska, som vi annars skulle ha betalat för, sĂ„ tillĂ€ggsavgiften pĂ„ 89€ Ă€r inte alls illa.

Bussen som normalt gĂ„r lĂ€ngs Promenade des Anglais, körde en helt annan vĂ€g och vi hamnade ta en till buss för att komma nĂ„golunda nĂ€ra hotellet. Enligt bekrĂ€ftelsen skulle inckeckningen ha lyckats ren kl 13, sĂ„ vi gick en svĂ€ng ut pĂ„ gatan och Ă„t en bit mat. Kom tillbaka till hotellet lite efter kl 13, men fick höra att rummet inte Ă€nnu var klart. Som tur tog det Ă€ndĂ„ inte sĂ„ lĂ€nge innan vi fick det,sĂ„ slapp sen o vila en stund. 

For sen o promenera ner till strandbulevarden, som var helt full med folk. En stor del var Ă€nnu avstĂ€ngd  och strandrestaurangerna var stĂ€ngda (liksom en stor del av butikerna). Promenerade lite omkring, satt oss ner pĂ„ ett glas rosĂ© och kom tillbaka till hotellet. Nu snart ivĂ€g o Ă€ta middag.

MoronmÄl i loungen
VĂ„rt rum
Place Massena
Flaggor pĂ„ halvstĂ„ng đŸ˜„
En massa blommor

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti