heinäkuuta 19, 2016

Along the cost

Fick vår hyrbil -en svart Renault Megane i större modell än vad vi hade beställt- klockan 10 och körde iväg österut. Först till Villfranche-Sur-Mer, därifrån till Monaco och till sist till Menton. Villefranche-Sur-Mer e ett av mina favoritställen här vid rivieran, så vackert 😍 Mina vänner Heidi och Matti bodde där ett tag, så kan säja att det är lite av deras förtjänst att jag hittat hela stället 😊 Drack lite bubbelvatten nere vid hamnen och promenerade efter det runt en stun innan vi åkte vidare.

I Monaco var vi först och kolla på casinot och alla fina bilar där omkring, körde sen på formulabanan ner längs stranden och parkerade sedan bilen under gamla stan för att ta oss upp till den. Åt lunch, kollade de fina vyerna och åkte efter det vidare till Menton.

Menton - stan där jag var på en språkresa för över 20 åt sen 😊 Kändes nog lite nostalgiskt 😊 Stan hade utvecklats riktigt fint, fanns en hel del mer butiker och restauranger och deb kändes annats oxå lite mer livlig. Synf att vi bara hann vara där så kort tid, skulle gärna ha blivit lite längre.


Monaco
Gamla stan

Menton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti