lokakuuta 25, 2015

Nice views and lots of walking

Började moronen i Muriel's Kitchen i Soho, ett ställe som en kollega rekommenderade. Var ett superval, så mysigt och gott. Därifrån promenerade vi genom China Town till Trafalgar Square och Westminster. Kollade in Big Ben och utsikten från Westminster Bridge. Hade egentligen tänkt ta en tur med London Eye först imoron, men då vi var så nära gick vi för att kolla ifall vi ändå oxå sku rymmas med idag utan att köa i timmar. Det visade sig att man med sk fast track -biljetter behövde kla bara 15 min, så köpte såna fast dom var lite dyrare. Var nog värt det då vi såg hur den andra kön långsamt ringlade sig. Var nog så fin utsikt och en halv timme gick superfort,

Vi promenerade lite längs South Bank och tog sen metron till Kensington. Gick en stund på Harrod's ( e ju lite av ett måste då man e i Lobdon) och for sen på lunch till Burgers & Lobsters, en kedja med fler restauranger i England, en i NY och en i Stockholm (!). Var helt smockfullt, men inte att undra då maten var så god. Markus tog en burger och jag en lobster roll.

Därifrån promenerade vi genom Mayfair till Piccadilly Circus och längs Regent Street och Carnavy Street till Oxford Street. Köpte ett par kängor som jag prövade igår, annars blev det inte så mycjet shoppat.

Nu en stund på hotellet innan det blir dinner, sushi på hög höjd 😊
Moronmål i Muriel's kitchen
China Town
Trafalgar Square
Big Ben
Here we go 😊
London Eye
Burgers & Lobsters
Piccadilly Circus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti